9/09/2013

Sunny monday


Måndag igen och det ser ut att bli en fin dag dessutom. Hoppas nu att du fått en bra helg...våran har varit helt ok. Igår blev det mest en slappardag där jag satt och pillade med bloggdesignen som ni kan se:) Är lite grann kvar. Profilbilden saknas, dock ska jag få hjälp med att få till den. Har nämligen en ram som bilden ska klippas in i och då jag verkligen suger på photoshop när det gäller annat än redigering så får jag ha hjälp med det:) 

Igår kväll så var jag och Nico en sväng på gymmet och det känner jag av nu kan jag lova. Istället för att trampa på Crosstrainer så träna jag med han på några maskiner...har alltså nu en rätt så go träningsvärk i rygg och axlar. Under en tid så har ju vi tränat Bodypump, men vi har bestämt att inte göra det mer. Nico känner att den träningen ger inte så mycket...det är ju mer för uthålligheten. Han vill gärna bygga lite mer muskler istället. Jag kommer varva med kondition och styrka.
6 kommentarer :

 1. Härligt att få hjälp då man själv inte kan och så härlig bild

  Önskar en trevlig måndag
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en bra starta på veckan också:)

  SvaraRadera
 3. Fan vad han måste va vältränad, jag gjorde bodypump en gång och jag kunde knappt gå eller lyfta armarna 4-5 dagar efter.

  SvaraRadera
 4. Haha...man får go träningsvärk i början ja.

  SvaraRadera