9/12/2013

Grandmother on visit


Igår kom min mamma och hunden Layna på besök. Hon saknade barnen så mycket så hon ville passa på att komma och övernatta en natt hos oss då hon var ledig till imorgon. Vi har inte gjort nåt speciellt så, utan vi har varit här hemma och pratat för det mesta. Hon tyckte det var så skönt att slippa stå för matlagningen för en kväll. Dock hjälpte hon oss med att göra ren vår spisfläckt. Jag hade inte bett henne att göra det, men plötsligt under kvällen igår efter middagen och det var över så stod hon och där och skrubba rent den *haha* Inte säger jag nåt om det, både jag och Nico är glad att den är renare.


Lilla lurven Layna var ju omöjlig att fota. Hon var inte överlycklig när jag tog fram kameran:) Världens snällaste hund är hon iallafall. Så lugn och stilla och hon är väldigt kramig av sig. 

Dem åkte hem för en stund sen så just nu är det bara jag och Isabelle hemma. Förut så städade jag i ordning i barnens rum, och nu när Isabelle tar sig en tupplur så ska jag passa på ägna mig åt att rensa bland deras kläder. 


7 kommentarer :

 1. Det känns som hundar verkligen är "antingen eller" liksom. Våran hund blir tokigt glad när man tar fram kameran o kan inte va stilla. Mammas hund sticker iväg direkt. Hon AVSKYR kameran... ^^

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju så olika det där:)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att hon vill komma över så<3 jag har mina föräldrar så långt bort så när dom kommer så stannar dom ett par dagar:) men inte allt för ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina föräldrar bor 11-12 mil härifrån...mamma vill helst bli här lite när hon kommer på besök:)

   Radera
 4. Åh gud vilken fin hund :)

  SvaraRadera